Головна Новини Оборона 2022 Захисники Запорізької області знищили живу силу та техніку окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Запорізької області знищили живу силу та техніку окупантів

Минулої доби в Запорізькій області українські воїни знищили понад два десятки окупантів

6 травня 2022, 11:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Запорізької області продовжують утримувати оборону та знищувати живу силу та техніку супротивника. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

Захисники Запорізької області знищили живу силу та техніку окупантів

ЗСУ

Так, за даними Ткачука, протягом минулої доби (5 травня) нашим воїнам вдалося знищити десятки військовослужбовців армії окупантів, а також знищити техніку ворога.

21 особу особового складу армії противника (ще 20 було поранено);

шість бойових броньованих машин;

• 5 одиниць автомобільної техніки.

Також Руслан Ткачук зазначив, що на тимчасово зайнятих противником територіях Запорізької області активно продовжує розвиватись рух опору.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що може усунення Путіна зупинити війну — як поведеться оточення російського фюрера. У перший місяць війни проти України було багато інформації про те, що російські олігархи роздратовані Путіним і готові сплатити за його фізичне "усунення". Тепер про це практично не говорять.

Читайте також, що на сході окупанти намагаються зробити хімічну аварію на заводі "Азот". Росіяни обстрілюють хімічний завод "Азот" у Сєвєродонецьку.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у розвідці Британії розповіли , що зриває плани РФ на Донбасі. Відновлення зусиль Росії убезпечити "Азовсталь" та завершити захоплення Маріуполя, ймовірно, пов'язане з майбутніми святкуваннями 9 травня.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що скільки ракет випустив ворог територією України з 24 лютого: наслідки обстрілів. В останню добу почастішали ракетні обстріли України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини