Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя знищили танки та живу силу окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя знищили танки та живу силу окупантів

Наші воїни продовжують стояти на захисті Маріуполя

31 березня 2022, 11:45 comments1601
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують героїчно стояти на захисті міста Маріуполь. Бійці полку Азов розповіли про знищення окупантів. Про це повідомляє Telegram-канал "Азов-Маріуполь".

Захисники Маріуполя знищили танки та живу силу окупантів

ЗСУ

Як стало відомо, за вчорашній день (30 березня) бійці "Азова" ліквідували понад півсотню окупантів. Серед знищених супротивників були представники елітних російських підрозділів.

"Бійці полку Азов сьогодні знищили 3 танки та понад 64 одиниць ворожої піхоти, серед яких спецназ ГРУ РФ", — повідомляє "Азов-Маріуполь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про операцію з порятунку Ясногородської ферми : волонтери розповіли, яких тварин вдалося вивезти. Ясногородська страусова ферма на Київщині постраждала від обстрілу. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Зеленський закликав світ виправити свою помилку, яку припустилися у 2014-му році. Президент попередив світ про нові трагедії, якщо Росії вдасться уникнути відповідальності за війну в Україні. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що російські окупанти використовують в Україні новітні міни "Медальйони": у чому їхня небезпека. Використання мін ПОМ-3 забороняється Оттавською конвенцією. Читайте про це на нашому сайті.

"Коментарі" повідомляли про те, що Данилов розповів, куди РФ перекидає війська з київського та чернігівського напрямків. Російська армія зміщується з київського та чернігівського напрямків на східні території України. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/s/polkazov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини