Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя знищили два танки окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя знищили два танки окупантів (ВІДЕО)

Наші воїни обрушили вогонь на кілька ворожих танків у Маріуполі

7 квітня 2022, 18:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Маріуполя продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню техніку та живу силу. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Азов-Маріуполь".

Захисники Маріуполя знищили два танки окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші воїни обрушили вогонь на кілька ворожих танків у Маріуполі. За інформацією бійців "Азова", техніка супротивника була знищена. На підтвердження своїх слів військові опублікували відео з місця подій.

"Знищення ворожих танків бійцями полку "Азов"" — так підписали відео в Telegram-каналі "Азов-Маріуполь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Військові злочини Кремля у Маріуполі: Греція звернеться до Міжнародного суду у Гаазі. Нікос Дендіас заявив, що у блокадному Маріуполі також знаходиться грецька громада. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Кремлі відреагували на ленд-ліз для України – будуть "негативні наслідки". У Путіна відреагували на схвалення у США програми ленд-лізу для України. Також пісків заявив, що ухвалення цього закону не сприятиме успіху в переговорах РФ та України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що СБУ становить поіменні списки окупантів, які чинили звірства в Київській області. Правоохоронці фіксують злочини окупантів у Київській області. Читайте про це докладніше у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" писали, що протитанкісти Десантно-штурмових військ Збройних сил України показали результат своєї роботи. Як палає бойова машина окупантів — добре видно на фото. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/polkazov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини