Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя завдали удару по позиціях окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя завдали удару по позиціях окупантів (ВІДЕО)

Бійці "Азова" знищили БК та кілька автомобілів окупантів

9 квітня 2022, 19:00 comments1403
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові героїчно утримують оборону міста Маріуполь, яке знаходиться у блокаді. Нове відео з місця подій було опубліковано на каналі "Азов-Маріуполь" у Telegram.

Захисники Маріуполя завдали удару по позиціях окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

На опублікованому відео можна побачити удар наших військових на позиції окупантів. Внаслідок цього ворог втратив боєкомплект та автомобільну техніку.

"Бійці полку "Азов" ефективно відпрацювали за позиціями російських окупантів, звідки вони вели мінометний вогонь. Пошкоджено без можливості подальшої експлуатації КРАЗи противника і знищено БК окупантів", — пише Азов "Маріуполь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на Київщині знайшли важливу службову документацію окупантів. Ці документи допоможуть краще зрозуміти методи ведення розвідки та управління військами супротивника. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Читайте також про те, що у Великій Британії хочуть очолити процес з видачі ордера на арешт путіна. Лайла Моран заявила, що Путін та його армія вбивають ні в чому не винних українців. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Люди грілися на сонці": свідок розповів про пережите під час обстрілу вокзалу у Краматорську. За останніми даними, внаслідок обстрілу загинуло півсотні людей. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Росія готує маніпуляції, щоб настроїти Європу проти українців: подробиці. Росія навмисно розповсюджує фейки про українських біженців. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/polkazov/4395
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини