Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя виснажили окупантів: ворог не може здійснити прорив на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя виснажили окупантів: ворог не може здійснити прорив на Донбасі

Українські військові виснажили підрозділи російських окупантів

25 квітня 2022, 14:47 comments1210
Поділіться публікацією:

Російські окупанти виснажені боротьбою із захисниками Маріуполя, тому провалюють прорив на Донбасі. Як повідомляли раніше "Коментарі", таку заяву зробила розвідка Великої Британії.

Захисники Маріуполя виснажили окупантів: ворог не може здійснити прорив на Донбасі

Маріуполь - фото з відкритих джерел

"Рішення Росії осадити, а не атакувати Маріупольський металургійний завод "Азовсталь", означає, що багато російських підрозділів залишаються закріпленими в місті і не можуть бути передислоковані. Українська оборона Маріуполя також виснажила багато російських підрозділів та знизила їх боєздатність", — йдеться в повідомленні Великої Британії.

Також Міноборони Британії повідомляє, що російські загарбники досягли дуже незначних успіхів після того, як вирішили зосередити всі сили на повному захопленні Донбасу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Маріуполі окупанти можуть застосувати хімзброю, – розвідка. В Головному управлінні розвідки Міністерства оборони вважають, що ризик застосування проти цивільних та захисників Маріуполя хімічної зброї масового ураження дуже високий. За останніми даними розвідки, російське командування може застосувати в обложеному місті хімічну зброю для того, щоб уникнути втрат серед російських військовослужбовців.

Також "Коментарі" писали, що окупанти завдали ракетних ударів в чотирьох областях: що відомо. За добу окупанти знову випустили ракети по українських містах — заводах, залізниці та іншій інфраструктурі.

Читайте на порталі "Коментарі": у Bellingcat назвали ключову мету Путіна в Україні до 9 травня. У разі невдачі агресор може вдатися до терористичних заходів, прогнозує експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини