Головна Новини Оборона 2022 В Маріуполі окупанти можуть застосувати хімзброю, – розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

В Маріуполі окупанти можуть застосувати хімзброю, – розвідка

Путін взяв в заручники Маріуполь та планує застосування хімзброї

25 квітня 2022, 12:58
Поділіться публікацією:

В Головному управлінні розвідки Міністерства оборони вважають, що ризик застосування проти цивільних та захисників Маріуполя хімічної зброї масового ураження дуже високий. За останніми даними розвідки, російське командування може застосувати в обложеному місті хімічну зброю для того, щоб уникнути втрат серед російських військовослужбовців.

В Маріуполі окупанти можуть застосувати хімзброю, – розвідка

Фото Телеграм Маріупольська міськрада

У планах ворога здійснення бомбово-ракетних ударів артилерійськими та авіаційними боєприпасами з бойовими отруйними речовинами та аерозолі з хімічною зброєю, які застосують підрозділи "військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту".

Розвідники говорять, що слова Путіна про "зайняття облоги підступів до підприємства так, щоб і муха не пролетіла" вирвані з контексту та ймовірно означають не випустити звідти нікого живим, примінивши хімзброю. Додатковими підтвердженнями планів кремля щодо застосування хімічної зброї вважається поширення брехливої інформації щодо наявності в Україні хімічної та біологічної зброї, а також підбір та інспекція можливих місць для зберігання боєприпасів (балонів) з бойовими отруйними речовинами.

Як повідомляв портал "Коментарі", за офіційними даними оперативного командування "Південь", намагалися просуватися дві ДРГ, які зазнали втрат на 50% від попередньої кількості. Загальні втрати окупантів на південному фронті складають 73 особи живої сили та сім одиниць техніки, серед яких зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир С1", автомобільна та броньована техніка.

Також ми писали, що окупанти завдали ракетних ударів в чотирьох областях, є жертви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини