Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя продовжують знищувати окупантів на вулицях міста (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя продовжують знищувати окупантів на вулицях міста (ВІДЕО)

Наші воїни борються за кожну вулицю та кожен будинок українського Маріуполя

11 квітня 2022, 15:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують героїчно утримувати оборону Маріуполя від супротивника, незважаючи на його багаторазову чисельну перевагу. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Азов-Маріуполь".

Захисники Маріуполя продовжують знищувати окупантів на вулицях міста (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші воїни борються за кожну вулицю та кожну хату українського Маріуполя.

"Їх удесятеро більше, у них літаки та кораблі, у них багато техніки... Але полк "Азов" продовжує знищувати окупанта на вулицях українського Маріуполя!", — пише Азов-Маріуполь.

Також бійці "Азову" опублікували відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський розповів, чому деякі країни продовжують загравати з Путіним. Президент Володимир Зеленський вважає, що не весь Захід заграє із путінською владою під час війни в Україні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що українські боксери привезли 15 нагород із міжнародних турнірів: що відомо. Українці здобули перемогу на європейських турнірах з боксу. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що ця війна з РФ не остання : у Зеленського розповіли, про що вже зараз потрібно задуматися українцям. Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович повідомив, що Україна перетворюється на новий Ізраїль. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що в Офісі президента прокоментували можливість тимчасового перемир'я з Росією: чого досягає Київ. Укласти мир із Росією зараз – це відкласти війну на майбутнє. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/polkazov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини