Головна Новини Оборона 2022 Захисники Чернігівщини влаштували засідку на колону окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Чернігівщини влаштували засідку на колону окупантів (ВІДЕО)

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

1 квітня 2022, 12:58 comments4245
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни стійко тримають оборону та захищають нашу землю від російських загарбників. Оперативне командування "Північ" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook опублікувало відео з поля бою.

Захисники Чернігівщини влаштували засідку на колону окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

На опублікованих кадрах видно засідку наших військових на колону бронетехніки армії РФ.

"Чернігівщина – край партизанської слави. Сили опору Сіверщини працюють на перемогу! Слава Україні!" — пише Оперативне командування "Північ".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що евакуація з Донецької та Луганської областей : яка ситуація 1 квітня. Донецька та Луганська області страждають від обстрілу окупантів. Докладніше про це ви можете прочитати у нашій статті.

Читайте також, що у Вашингтоні розповіли, скільки військових Росія вже втратила в Україні. Російське керівництво недооцінило міць української армії. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що український десантник власноруч збив два російські винищувачі Су-34 (ВІДЕО). Повідомляється, що один із літальних апаратів РФ було знищено на висоті близько двох тисяч метрів. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що з початком відкритого вторгнення Росії в Україну більшість вітчизняних ЗМІ згуртувалися навколо країни та ЗСУ, тоді як російська пропаганда продовжила допомагати Кремлю розпалювати війну. Українські медіа проти озвірілої пропаганди та війни: чому РФ та її ЗМІ приречені. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

1

1 квітня 2022, 12:09

русиш9ь швайн капут. сдохни, кацап!!!


Новини