Головна Новини Оборона 2022 "Загарбникам ніде не сховатися": ЗСУ показали, як наші протитанкісти знищують техніку окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Загарбникам ніде не сховатися": ЗСУ показали, як наші протитанкісти знищують техніку окупантів

ЗСУ продовжують знищувати окупантів

18 березня 2022, 11:09 comments2005
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

"Загарбникам ніде не сховатися": ЗСУ показали, як наші протитанкісти знищують техніку окупантів

ЗСУ

Збройні сили України стійко тримають оборону та продовжують знищувати живу силу та техніку армії окупантів. Про це повідомляється на офіційному сайті Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Наші бійці вміло застосовують ПТРК "Стугна" проти техніки ворога. Захисники України опублікували нове відео із поля бою.

"Бойова робота розрахунку ПТРК "Стугна-П". Російські окупанти ніде не сховаються. Майстри своєї справи "працюють" і на великих дальностях", — повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Увага! У відео є ненормативна лексика.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про Миколаївський зоопарк в умовах війни: обстріл, гуманітарну допомогу, пожертвування українців. На територію Миколаївського зоопарку прилітають ворожі снаряди, як там живуть тварини.

Читайте також про те, що у Генеральному штабі Збройних сил України оновили дані про втрати окупантів на сьогоднішній ранок, 18 березня. За даними наших військових, окупанти втратили вже понад двісті одиниць своїх літальних апаратів.

Сайт "Коментарі" писав про те , як війна змінила країну – чому почалася нова хвиля волонтерства. В Україні зростає кількість небайдужих людей, які готові запропонувати свою допомогу як армії, так і тим, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Також "Коментарі" повідомляли про те, скільки переселенців переїхало до західних областей. Поки держава напрацьовує механізми державної допомоги, до роботи активно включилися волонтери, які допомагають переселенцям у Волинській та Львівській областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

s

18 березня 2022, 12:07

s


Новини