Головна Новини Оборона 2022 Ювелірна робота: ЗСУ знищили гаубичний дивізіон окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ювелірна робота: ЗСУ знищили гаубичний дивізіон окупантів (ВІДЕО)

Гаубичний дивізіон 2С19 "Міста-С" ЗС РФ був знищений у Сумській області

16 березня 2022, 13:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Ювелірна робота: ЗСУ знищили гаубичний дивізіон окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Збройні сили України показали як знищують окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Як пишуть наші захисники, вночі вдалося знищити гаубичний дивізіон армії РФ.

"Бійцям 93-й ОМБр Холодний Яр вночі вдалося ювелірно знищити гаубичний дивізіон окупанта 2С19 "Мста-С". Ворог розмістив зброю на площі залізничного вокзалу в Тростянці Сумської області. холодноярцям вдалося! Результати оцініть самі. На другому відео – знищення ворожої техніки у тому ж районі", — пишуть СВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Головнокомандувач ЗСУ повідомив стратегічне завдання української армії. Залужний повідомив, що до захисту столиці масово залучаються самі городяни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що 90% населення України може зіткнутися з бідністю в умовах тривалої війни — ООН. ПРООН співпрацює з київським урядом, щоб уникнути найгіршого сценарію краху економіки. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те , як у Facebook та Instagram пояснили заборону на заклики до смерті Путіна. Проте бажати вбивств "російських окупантів" можна. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що обліковий запис теж стане зброєю: у Володимира Зеленського рекордна кількість передплатників у Instagram. За сторінкою Володимира Зеленського спостерігає вже понад 15 мільйонів передплатників у Instagram. Читайте про це на нашому сайті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини