Головна Новини Оборона 2022 Як зараз виглядає блокадний Маріуполь (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зараз виглядає блокадний Маріуполь (ВІДЕО)

Маріуполь – це Україна

5 квітня 2022, 14:14
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Як зараз виглядає блокадний Маріуполь (ВІДЕО)

Фото: полк "Азов"

Наші воїни, які героїчно тримають оборону Маріуполя, показали, на що окупанти перетворили місто. Відео із обложеного, але не підкореного міста було опубліковано на офіційному каналі полку "Азов" на відеохостингу YouTube.

Кадри демонструють картинку, зняту з дрону. На них можна побачити український Маріуполь, який щодня зазнає обстрілів з боку окупантів.

"Приазовська фортеця в полум'ї та попелі. Зруйнована, але не підкорена", — пишуть наші воїни.

Через численні обстріли більшість житлових будинків у місті було пошкоджено або зруйновано повністю.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що війна на інформаційному фронті: як тут перемогти та переграти Росію. Україна дає відсіч не тільки путінським головорізам, а й пропагандистам, які продовжують поширювати цинічну брехню про війну та її цілі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ЗСУ знищили чотири крилаті ракети російських окупантів, запущених по різних областях України. ППО знищили російські ракети, що летіли на територію України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський розповів, як повелися олігархи, коли почалася війна. Читайте про це докладніше на нашому сайті.

Також "Коментарі" писали про те, що шок від звірств режиму Путіна: що стоїть за прозрінням Штайнмайєра – хто в Європі наступний. Німеччина довгий час залишалася найнадійнішим партнером Росії в Європі, але після звірств путінського режиму в Україні навіть Берлін різко почав прозрівати. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини