Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили чотири крилаті ракети російських окупантів, що були запущені по різних областях України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили чотири крилаті ракети російських окупантів, що були запущені по різних областях України

ППО знищили російські ракети, що летіли на територію України

5 квітня 2022, 13:49
Поділіться публікацією:

Уночі, 5 квітня, дві Су-35 російських окупантів завдали удару по території України крилатими ракетами. Ракети летіли з території Білорусі. Як повідомляли раніше "Коментарі", таку заяву зробило Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗСУ у Фейсбуці.

ЗСУ знищили чотири крилаті ракети російських окупантів, що були запущені по різних областях України

Запущені ракети - Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України

"Ймовірно, що цілями рашистів мали стати об'єкти цивільної інфраструктури у кількох західних областях", — йдеться в повідомленні Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України.

Повідомляється, що засобами протиповітряної оборони було знищено три крилаті ракети окупантів, а четверта була пошкоджена, що завадило їй потрапити точно в ціль.

"Наведення ракет противником та ведення розвідки щодо результатів удару здійснювалося двома БПЛА оперативно-тактичного рівня, які теж знищені підрозділами зенітних ракетних військ повітряного командування "Захід"", — повідомило Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський пояснив, що вважатиме перемогою України у війні з Росією: три найважливіші пункти. 

Також "Коментарі" писали, що конгресмени просять від Байдена дати Україні ракети та літаки. Три десятки конгресменів США виступили з вимогою до президента США Джо Байдена надати Україні більше зброї. Зокрема, йдеться про ракети класу "земля-повітря", винищувачі та протикорабельні ракети.

Читайте на порталі "Коментарі": в Європарламенті звинуватили РФ в геноциді українців і закликали позбавити права вето в ООН. Воєнні злочини росіян у Бучі є геноцидом українського народу, оскільки людей убивали за етнічною ознакою належності до українців. Росія як організатор геноциду має бути позбавлена права вето в ООН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини