Головна Новини Оборона 2022 “Я календарь пєрєверну…”: українські зенітники “приземлили” російський гелікоптер “Алігатор”
commentss НОВИНИ Всі новини

“Я календарь пєрєверну…”: українські зенітники “приземлили” російський гелікоптер “Алігатор”

Повітряні сили ЗСУ знищили у небі над Донеччиною російський гелікоптер Ка-52 “Алігатор” та безпілотний літальний апарат “Форпост”.

3 вересня 2022, 12:20
Поділіться публікацією:

Повітряні сили ЗСУ знищили у небі над Донеччиною російський гелікоптер Ка-52 “Алігатор” та безпілотний літальний апарат “Форпост”. 

“Я календарь пєрєверну…”: українські зенітники “приземлили” російський гелікоптер “Алігатор”

Ка-52 "Алігатор"

 

Як повідомляють “Коментарі”, про успішне “приземлення” ворожої техніки пресслужба ПС ЗСУ доповіла в іронічній манері, зробивши посилання на текст пісні російського шансоньє Міхаїла Шуфутінського “Третьє сєнтября”. 

 

"Я калєндарь пєрєвєрну..." 3-го вересня Повітряні Сили Збройних Сил України продовжують нищити окупанта у повітрі. Близько 10.30 на Донеччині зенітними ракетними підрозділами знищено черговий гелікоптер російських окупантів Ка-52 "Алігатор" та безпілотний літальний апарат "Форпост". — інформують у Повітряних силах. 

 

Як повідомляли “Коментарі”, ніч з 2 на 3 вересня видалася важкою для Донеччини. Російські війська завдали ракетних ударів по Краматорську та Слов'янську Донецької області.

 

Удари прийшлись на підприємства області, а також велись обстріли по лінії фронту від Курахівської до Званівської громади.

 

Водночас, триває контрнаступальна операція української армії на півдні держави. За оцінками Міноборони Великої Британії, ЗСУ здійснюють натиск на трьох напрямках в окупованій Херсонській області та, ймовірно, застали противника зненацька.

 

Вочевидь, оскільки бойові дії, окрім Херсонської області, тривають також на Донбасі та поблизу Харкова, незабаром росіянам необхідно буде обирати, куди направити будь-який оперативний резерв, який вони зможуть створити.

 

За даними американського Інституту дослідження війни (ISW), щоб зробити видимість успішних оборонних дій, російські окупанти продовжують поширювати фейки. У відомстві стверджують: кілька відомих військових блогерів — навіть блогерів, які історично критикували Кремль — просувають в мережі відповідні наративи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/1884
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxxx

3 вересня 2022, 12:12

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини