Головна Новини Оборона 2022 Мінооборони Великої Британії: наступ ЗСУ на Херсонщині, ймовірно, став раптовістю для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінооборони Великої Британії: наступ ЗСУ на Херсонщині, ймовірно, став раптовістю для росіян

ЗСУ здійснюють натиск на трьох напрямках в окупованій Херсонській області та, ймовірно, застали противника зненацька.

3 вересня 2022, 10:29
Поділіться публікацією:

ЗСУ здійснюють натиск на трьох напрямках в окупованій Херсонській області та, ймовірно, застали противника зненацька. Одним з елементів наступальної операції українського війська на є атака на широкому фронті на захід від Дніпра.

Мінооборони Великої Британії: наступ ЗСУ на Херсонщині, ймовірно, став раптовістю для росіян

Контрнаступ ЗСУ

Такими висновками поділилося Міністерство оборони Великої Британії, повідомляють "Коментарі" із посиланням на Twitter відомства.  

"Операція має обмежені безпосередні цілі, але сили України, ймовірно, домоглися певної тактичної раптовості, використовуючи погану логістику, адміністрування та керівництво в російських збройних силах", -  зазначається у зведенні Міноборони Сполученого Королівства.

За даними британської розвідки, найближчим часом російському командуванню доведеться ухвалити важиливе рішення. Оскільки бойові дії, окрім Херсонської області, тривають також на Донбасі та поблизу Харкова, росіянам необхідно буде обирати, куди направити будь-який оперативний резерв, який вони зможуть створити. 

Нагадаємо, 29 серпня Українські сили розпочали активний наступ на південному напрямку. Своїми думками щодо перспектив контратакувальних дій ЗСУ із “Коментарями” поділилися військові експерти Влад Волошин та Олег Старіков.  

Як раніше повідомляли “Коментарі”, під час підготовки наступу України США закликали Київ до обмеженої операції, щоб уникнути надмірного розтягування сил та "застрягання" на кількох фронтах.

Дискусії між Україною та США передбачали участь у "військових іграх" — аналітичних вправах, які мали на меті допомогти українським військовим зрозуміти, які сили їм потрібно буде зібрати, щоб досягти успіху за різних сценаріїв. Україна спочатку хотіла здійснити ширший контрнаступ, але останніми тижнями вирішила звузити його до півдня – Херсонської області. 

Спікер Пентагону бригадний генерал Пет Райдер підтвердив, що США ведуть регулярний діалог між військовими на багатьох рівнях з Україною.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxxx

3 вересня 2022, 12:12

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини