Головна Новини Оборона 2022 Взяли в полон окупанта та відібрали БРДМ: українські військові вигнали ворога з околиць одного із міст Луганщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Взяли в полон окупанта та відібрали БРДМ: українські військові вигнали ворога з околиць одного із міст Луганщини

У полон до наших військових потрапив черговий окупант

12 березня 2022, 14:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські захисники вигнали окупантів із околиці одного з наших міст. Про це повідомляє МВС України у своєму офіційному Telegram-каналі.

Взяли в полон окупанта та відібрали БРДМ: українські військові вигнали ворога з околиць одного із міст Луганщини

ЗСУ

На Луганщині військові знищили кілька одиниць ворожої техніки.

"У Луганській області зведений загін прикордонників та бійців ЗСУ вигнав загарбників з околиці одного з українських міст. Захисники України знищили кілька одиниць ворожої бронетехніки, також орки мають втрати у живій силі. Внаслідок бою українські бійці захопили трофейний БРДМ та взяли в полон одного окупанта , – повідомляють у МВС.

Взяли в полон окупанта та відібрали БРДМ: українські військові вигнали ворога з околиць одного із міст Луганщини - фото 2

Фото: МВС

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Арестович розповів , чому через 2-3 тижні окупаційні війська РФ стануть як "зайчики". Понад 90 батальйонів тактичних груп росіяни запровадили на початку війни в Україні. З них майже 15 знищено повністю та ще понад 20 є небоєздатними. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що під час допиту в Україні російський військовий зізнався про те, що військове керівництво використовує своїх військових як гарматне м'ясо. Окупант на допиті: нам дали зрозуміти, що ми не повернемося назад. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Сайт "Коментарі" писав про те, що в МЗС РФ заявили про нові "законні цілі" в Україні для збройних сил РФ. Росія попередила США щодо наслідків передачі в Україну озброєнь.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ показали, як точними ударами знищують техніку супротивника. Ворожа машина була ліквідована завдяки вмілій роботі наших воїнів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини