Головна Новини Оборона 2022 Відбувся третій обмін полоненими: скільки українців повернулося додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбувся третій обмін полоненими: скільки українців повернулося додому

Серед звільнених – 14 цивільних

9 квітня 2022, 23:05 comments1459
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Україні вдалося повернути ще кількох своїх громадян. Про це розповіла віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Відбувся третій обмін полоненими: скільки українців повернулося додому

Ірина Верещук. Фото: Офіс президента

Як стало відомо, сьогодні (9 квітня) на наказ президента України Володимира Зеленського відбувся третій обмін полоненими. Загалом додому повернулися ще 26 людей.

"12 наших військових, з яких одна жінка-офіцер. Також ми звільнили 14 цивільних, включаючи 9 жінок. Усього 26 наших людей", — написала Ірина Верещук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Столтенберг назвав мету Путіна у війні в Україні — "ми очікуємо на великий наступ РФ". НАТО попереджає, що немає жодних ознак, що Путін змінив свою мету у війні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що в Україну має бути поставлене важке озброєння з третіх країн – екс-радник міністра оборони США. Україні можуть дати системи ППО далекого радіусу та далекобійну артилерію. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що російські окупанти не випускають чоловіків із окупованих районів Запорізької області. На тимчасово окупованих територіях фіксується зростання дефіциту товарів першої потреби. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Кремлі визнали , що зазнали "значних втрат" у війні проти України. Пєсков підтвердив, що російська армія зазнала значних втрат у війні. Докладніше про це ви можете прочитати на нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Жека

9 квітня 2022, 22:36

Скільки віддали - теж таємниця???


Новини