Головна Новини Оборона 2022 Відбувся черговий обмін полоненими: скільки українців повернулося додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбувся черговий обмін полоненими: скільки українців повернулося додому

Ірина Верещук розповіла, скільки українців повернулися додому

6 травня 2022, 18:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні, 6 травня, відбувся черговий обмін полоненими. Про це повідомила міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Відбувся черговий обмін полоненими: скільки українців повернулося додому

Ірина Верещук, фото Офісу президента

Як стало відомо, додому повертаються 41 особа, включаючи 11 жінок, а саме:

• 28 військовослужбовців;

• 13 цивільних осіб.

"Особливо радісно, що сьогодні серед звільнених є настоятель храму Православної Церкви України", — повідомила Ірина Верещук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що дерадезація законодавства України : що зміниться. Із законодавства України прибрали згадки про "перемоги Великої Жовтневої соціалістичної революції". Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Росії образилися, що їхню країну не запросили на річницю Перемоги в Парижі. У РФ вдали, що не зрозуміли, чому країну не запросили на урочистості з нагоди перемоги над нацизмом. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що тільки один вихід: окупанти розповідають один одному про величезні втрати . В армії агресора намагаються приховувати значні втрати у живій силі. Росіянин розповідає дружині, що насправді командування бреше про втрати та кількість легкопоранених, про які писали соцмережі, це вбиті на фронті. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ардепи пропонують завдати "превентивного удару" по корупціонерам: про що йдеться в законопроекті. Народні обранці пропонують карати корупціонерів жорсткіше. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини