Головна Новини Оборона 2022 Вибухи в Бєлгороді: Генштаб ЗСУ назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи в Бєлгороді: Генштаб ЗСУ назвав причину

У Генштабі ЗСУ повідомили, чому в Бєлгороді сталися вибухи

30 березня 2022, 16:57
Поділіться публікацією:

Вчора, 29 березня, у російському місті Бєлгород сталися вибухи. Генштаб ЗСУ зазначає, що через нехтування правилами безпеки й через порушеня вимог транспортування боєприпасів відбулася їх самовільна детонація. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вибухи в Бєлгороді: Генштаб ЗСУ назвав причину

Вибух у Бєлгороді - фото з відкритих джерел

"Зазначена ситуація є прикладом типового для російських військовослужбовців масового використання застарілих небезпечних боєприпасів зокрема і часів Другої Світової Війни", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Як повідомив Генштаб Збройних сил України, лише вчора вони попереджали про загрозу вибуху боєприпасів, величезний склад яких РФ розмістила поблизу Чорнобильської АЕС.

"Росія має негайно вивести свої війська з Чорнобильської зони. Угруповання Сил оборони продовжує вести оборонну операцію на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", голова української делегації на переговорах назвав умову для підписання мирного договору з Росією. За словами голови української делегації Давида Арахамії, поки армія російських окупантів залишається на українських територіях, які зайняли після 23 лютого, жодних договорів, а тим більше референдумів не може розглядатися.

Також "Коментарі" писали, що в Офісі президента повідомили, чого не вистачає Україні для перемоги над Росією. Голова Офісу президента переконаний, що Збройні сили України здатні перейти в контрнаступ і звільняти свої території.

Читайте на порталі "Коментарі": Арестович пояснив, чому не називають кількість вбитих українських військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини