Головна Новини Оборона 2022 В Офісі президента повідомили, чого не вистачає Україні для перемоги над Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента повідомили, чого не вистачає Україні для перемоги над Росією

Єрмак заявив, що Україні для перемоги не вистачає інтенсивного озброєння

30 березня 2022, 13:24
Поділіться публікацією:

Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, чого не вистачає для перемоги України над Росією. Єрмак переконаний, що для цілковитого звільнення окупованих територій необхідно більше інтенсивного озброєння. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на коментарі Єрмака виданню The Economist.

В Офісі президента повідомили, чого не вистачає Україні для перемоги над Росією

Андрій Єрмак - фото з відкритих джерел

Голова Офісу президента переконаний, що Збройні сили України здатні перейти в контрнаступ і звільняти свої території.

"Якщо у нас буде достатньо інтенсивного озброєння, ми переможемо", — повідомив Єрмак.

За словами Єрмака, якщо армія окупантів окопається, то загарбників буде складніше відтіснити, аніж зупинити зараз просування.

"Я думаю, що в світі є одна, а може бути, дві армії, здатні зупинити російську армію після місяця боїв. Якби я був членом НАТО, мені було б дуже цікаво мати країну, яка на практиці покаже, на що вона здатна", — зазначив голова Офісу президента під час інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович розповів, чому Путін більше не може розраховувати на білорусів у війні проти України. Кремль більше не може розраховувати, що посилить наступ на Україну за рахунок залучення до "операції" білоруських військових. Вся проблема для Путіна полягає в тому, що переважна більшість, а саме 60% військових, проти того, щоб брати участь у війні в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Росія перекинула в Україну частину військ з окупованих територій Грузії, – Генштаб ЗСУ. Втрати, виснаження російської армії і, як наслідок проблеми з комплектуванням підрозділів особовим складом змушують окупантів перекидати свої війська з інших окупованих територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини