Головна Новини Оборона 2022 Арестович пояснив, чому не називають кількість вбитих українських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович пояснив, чому не називають кількість вбитих українських військових

Україна не повідомляє, скільки було вбито українських військових протягом війни

30 березня 2022, 12:23
Поділіться публікацією:

Українська влада знає точну кількість загиблих під час війни українських військових, але не називатиме до кінця війни їхню кількість. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович під час інтерв'ю виданню ВВС Україна.

Арестович пояснив, чому не називають кількість вбитих українських військових

Арестович - фото з відкритих джерел

"Цифри, звісно, є. Я їх знаю з точністю майже до людини, але не назву. До кінця війни… Ми несемо втрати, і вони немаленькі. Набагато менші, ніж у росіян, але немаленькі. І кожна буде порахована, кожна залишиться в пам'яті, і кожній родині буде надана і шана, і допомога", — повідомив Арестович.

Також Арестович додав, що під час війни жодна армія світу не повідомляє свої втрати, оскільки це військова таємниця. Ворог може використати дані про кількість убитих військових протягом війни для оцінки ефективності своїх дій.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович розповів, чому Путін більше не може розраховувати на білорусів у війні проти України. Кремль більше не може розраховувати, що посилить наступ на Україну за рахунок залучення до "операції" білоруських військових. Вся проблема для Путіна полягає в тому, що переважна більшість, а саме 60% військових, проти того, щоб брати участь у війні в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Росія перекинула в Україну частину військ з окупованих територій Грузії, – Генштаб ЗСУ. Втрати, виснаження російської армії і, як наслідок проблеми з комплектуванням підрозділів особовим складом змушують окупантів перекидати свої війська з інших окупованих територій. Так Москва вже перекинула в Україну з окупованих територій Грузії близько двох тисяч своїх військовослужбовців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини