Головна Новини Оборона 2022 "Вибачте, українці": окупанти тікають у ліси та залишають записки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вибачте, українці": окупанти тікають у ліси та залишають записки (ФОТО)

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

9 березня 2022, 18:40 comments1095
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Російські військові втрачають боєздатність і рятуються втечею. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування на "Північ".

"Вибачте, українці": окупанти тікають у ліси та залишають записки (ФОТО)

Facebook/Оперативне командування "Північ"

""Азвольники" нашої землі знову розбиті, втратили боєздатність, морально-психологічний стан не дозволяє виконувати подальші завдання . Всі російські солдати та офіцери, які тікають по лісах, тепер читають наші листівки, як правильно здатися в полон ", — наголошується в пості. .

На опублікованих фото можна побачити записки, залишені ворожими солдатами. У них окупанти пишуть таке: "Вибачте, українці. Ми теж – проти війни. Ми вас любимо".

”Вибачте, українці”: окупанти тікають у ліси та залишають записки (ФОТО) - фото 2

”Вибачте, українці”: окупанти тікають у ліси та залишають записки (ФОТО) - фото 3

Фото: Оперативне командування північ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що   ЄС вже цього тижня планує визнати Україну членом європейської сім'ї: подробиці. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що залишений командирами у лісі російський військовий спалив свій БТР і здався зі зброєю. Старший лейтенант Ніканоров Хома Олександрович розповів про те, як його з іншими покинули командири. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що ворог готує чергову спробу взяти Київ : у Генштабі ЗСУ повідомили деталі. Генштаб ЗСУ надав оперативну інформацію станом на 21.00 09.03.2022. Читайте про це у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   у Чернігові є проблеми з водопостачанням та теплом: що відбувається у місті. Обласний центр знаходиться на автономному електропостачанні, наголосив мер. Читайте про це на нашому сайті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини