Головна Новини Оборона 2022 "Вагнерівці" розгортають свої сили на сході України - британська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вагнерівці" розгортають свої сили на сході України - британська розвідка

РФ перекинули "вагнерівців" на схід України

29 березня 2022, 16:18 comments6076
Поділіться публікацією:

Бойовики російської приватної військової компанії "Вагнера" розгортають свої сили на східних територіях України. Таким способом Росія планує компенсувати невдачі, яких зазнала армія РФ. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило Міністерство оборони Британії з посиланням на дані розвідки.

"Вагнерівці" розгортають свої сили на сході України - британська розвідка

Вагнерівці - фото з відкритих джерел

За прогнозами аналітиків, для бойових дій РФ залучить понад 100 найманців. Також можуть бути залучені й ватажки організації.

Через суттєві втрати Росія, імовірно, була змушена перекинути "вагнерівців" із операції в Сирії та Африці до України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", НБУ відреагував на запровадження обігу російського рубля на тимчасово захоплених територіях України. Обмеження обігу національної валюти та введення в обіг російського рубля на тимчасово окупованих територіях — це порушення міжнародних норм права. НБУ наголосив, що такі дії рф та центрального банку росії є неприпустимими. Зокрема, відомо, про насаджування рубля на територіях Запорізької та Херсонської областей.

Також "Коментарі" писали, що посол України у ФРН розповів, чому Берлін до останнього відмовлявся допомагати Києву оборонятися. В уряді Німеччини були впевнені, що "військова спецоперація" РФ триватиме від сили кілька годин, після чого Україна буде окупована російськими військами, а на чолі країни буде поставлено проросійський маріонетковий уряд.

Читайте на порталі "Коментарі": ЗСУ відкопали цілу колону танків РФ, що застрягли в українському ґрунті: будуть "бити колишніх хазяїв". Повідомляється, що викопані з української землі танки поставили в стрій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини