Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ відкопали цілу колону танків РФ, що застрягли в українському ґрунті: будуть "бити колишніх хазяїв"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ відкопали цілу колону танків РФ, що застрягли в українському ґрунті: будуть "бити колишніх хазяїв"

Кинуті російські танки відкопали

29 березня 2022, 13:29 comments2708
Поділіться публікацією:

Українські військові відкопали для своїх потреб цілу колону танків російських окупантів, які ще в справному стані. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на сторінці Генштабу Збройних сил України у Фейсбуці.

ЗСУ відкопали цілу колону танків РФ, що застрягли в українському ґрунті: будуть "бити колишніх хазяїв"

Відкопаний російський танк - Генштаб ЗСУ

Повідомляється, що викопані з української землі танки поставили в стрій і тепер вони битимуть колишніх свої господарів — російських окупантів.

"Кинуті російськими окупантами танки відкопали. Так, саме відкопали. Адже "професійні" російські танкісти примудрилися "посадити" їх у грунт ледве не по башти. "Гарячі" голови з місцевих хотіли їх спалити, щоб ворог не відбив. Але професійні військові не дали. "Підсохне — будуть наші. А полізуть забирати — спалимо разом з танками"", — йдеться в повідомленні Генерельного штабу Збройних сил України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", НБУ відреагував на запровадження обігу російського рубля на тимчасово захоплених територіях України. Обмеження обігу національної валюти та введення в обіг російського рубля на тимчасово окупованих територіях — це порушення міжнародних норм права.

Також "Коментарі" писали, що міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук прокоментувала скандал, який виник з міжнародною організацією Червоний Хрест. На ресурсах Червоного Хреста з'явилася інформація про те, що їх представники брали участь у вивезенні українців з Маріуполя до росії.

Читайте на порталі "Коментарі": символ Z – під забороною: Кулеба звернувся до світової спільноти. Глава МЗС України Дмитро Кулеба закликав держави криміналізувати використання символу "Z" як способу публічно підтримати війну РФ проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини