Головна Новини Оборона 2022 В Україні запустили платформу для волонтерів "Робота в тилу"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запустили платформу для волонтерів "Робота в тилу"

На біржі можна опублікувати запит на роботу або фахівця

8 березня 2022, 14:55
Поділіться публікацією:

13-й день Україна продовжує героїчно обороняти свої землі від російських окупантів. Цими днями небайдужі українці запустили новий проєкт під назвою "Робота в тилу". Його створив українець Артур Федоренко.

В Україні запустили платформу для волонтерів "Робота в тилу"

Люди протестують проти війни в Україні. Фото: Associated Press

На біржі можна опублікувати запит на роботу або фахівця. Це біржа волонтерських робіт як у режимі онлайн, так і офлайн.

На сайті "Робота в тилу" можна знайти запити на вантажні перевезення, розробників, а також дізнатися про боротьбу з пропагандою країни-агресора. Крім того, на сайті можна знайти фахівців по роботі з міжнародними блогерами, дизайнерів, ілюстраторів. 

На жаль, багато українських міст наразі страждають від обстрілів і вибухів. Жителів просять убезпечити свої будинки, зокрема заклеїти вікна, щоб захистити себе від ударної хвилі та не отримати серйозних травм. Як це правильно зробити, розповідає інтернет-портал "Коментарі". 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українці створили архів на Goggle Drive, куди збирають фотодокази втрат, злочинів російських окупантів і полонених під час військового вторгнення Росії на територію України.

Також є інформація, що більшість російських пілотів відмовляється здійснювати бойові польоти й бомбардувати українські міста. Таку заяву зробив у своєму Telegram-каналі радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. За словами чиновника, серед особового складу повітряно-космічних сил РФ поширюються "занепадницькі настрої". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини