Головна Новини Оборона 2022 Російські пілоти відмовляються бомбити українські міста: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські пілоти відмовляються бомбити українські міста: у чому причина

Росія наказала курсантам-льотчикам бомбити українські міста

8 березня 2022, 13:35 comments11010
Поділіться публікацією:

Більшість російських пілотів відмовляється здійснювати бойові польоти й бомбардувати українські міста. Таку заяву зробив у своєму Telegram-канал радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Про це повідомляють "Коментарі".

Російські пілоти відмовляються бомбити українські міста: у чому причина

Знищена військова техніка - фото з відкритих джерел

"Також це пов'язано з великою кількістю втрат: літаків та гелікоптерів", — повідомив Геращенко.

За інформацією, яку надав Геращенко, серед особового складу повітряно-космічних сил РФ поширюються "занепадницькі настрої".

Геращенко повідомляє, що  курсантів льотних військових закладів РФ зобов'язують бомбити інфраструкту України. Таке рішення, за словами Геращенко, ухвалила армія Росії.

"Судячи з радіоперехоплень у курсантів відзначається слабка змога управління літальними апаратами, складнощі з орієнтацією біля і помилки експлуатації авіаційного устаткування", — зазначив Геращенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", радник голови Офісу президента України Олексій Арестович повідомив три головні причини, чому Росія так швидко ініціювала переговори з Україною щодо війни. Також Арестович зазначив, що вимоги Росії поступово знижуються. Арестович в ефірі наголосив, що переговори з Україною ініціювала саме російська сторона на другий день вторгнення в Україну. За інформацією радника голови ОП, у світовій історії немає аналогів такій швидкості.

Також "Коментарі" писали, що окупант перекидає авіацію до БілорусіРФ планує нові ракетно-бомбові удари по великих українських містах, тому зараз перекидає авіаційні підрозділи двох військових округів до Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Влад

8 березня 2022, 16:33

Сегодня написали, что дЗе готов обговорить вопрос о "гарантиях" для рашки и вопрос будущего Крыма и Донбасса! Как это понимать, пан Арестович? Если вы готовите сепаратные переговоры за спинами армии и народа, то этого делать не стоит. После тех человеческих трагедий, огромных потерь среди населения, тех мук и разрушений наш народ настроен только на победу. Все, кто будут вести любые сепаратные приговоры, будут рассматриваться как изменники Родины!


Новини