Головна Новини Оборона 2022 В ОП вказали на важливий симптом важкої хвороби росії - "абсолютний абсурд"
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП вказали на важливий симптом важкої хвороби росії - "абсолютний абсурд"

Кожен окупант, нагороджений у РФ, вже є у списку військових злочинців

25 квітня 2022, 23:42
Поділіться публікацією:

У росії є ще один важливий симптом важкої хвороби: під час трансляції російських постановок "героям" війни проти України закривають обличчя, і їхні прізвища взагалі не вказуються. Це абсолютний абсурд — "герої", яких охоплює сором і страх і які ховаються. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Телеграмі.

В ОП вказали на важливий симптом важкої хвороби росії - "абсолютний абсурд"

Подоляк - фото з відкритих джерел

Подоляк повідомив, що така ситуація в росії склалася через те, що кожен із російських військових, яких нагородили, уже є військовим злочинцем.

"...нагорода — це доказове юридичне свідоцтво, що ця людина навмисно ґвалтувала, вбивала, підривала", — наголосив радник голови Офісу президента.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Bellingcat назвали ключову мету Путіна в Україні до 9 травня. У разі невдачі агресор може вдатися до терористичних заходів, прогнозує експерт. Керівник проекту розслідувань зазначив, що військово-політичному керівництву РФ все складніше і складніше приховати паніку. Є невизначене бажання продати росіянам бодай якусь "перемогу" до 9 травня. За словами журналіста-розслідувача, щодня без перемог викликає у росіян дедалі більше запитань.

Також "Коментарі" писали, що окупанти завдали ракетних ударів в чотирьох областях. За добу окупанти знову випустили ракети по українських містах — заводах, залізниці та іншій інфраструктурі. В ніч на 25 квітня були ракетні удари у Вінницькій, Полтавській, Львівській та Рівненській областях.

Читайте на порталі "Коментарі": ворог несе втрати на південному фронті. В південних областях ЗСУ звільнили від окупантів ще п'ять населених пунктів та відбили атаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини