Головна Новини Оборона 2022 Ворог несе втрати на південному фронті: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог несе втрати на південному фронті: що відомо

В південних областях ЗСУ звільнили від окупантів ще п'ять населених пунктів та відбили атаки

25 квітня 2022, 12:43
Поділіться публікацією:

Як повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, українські воїни відбили атаки ворога та пошкодили 13 одиниць танків і бронетранспортерів. Тактичні групи ворога відступили. Військові отримали перехват розмов росіян, за попередньою інформацією, російський "загородзагін" днями розстріляв 30 своїх військових, які відступили, а їх тіла спалили в крематоріях. Тому очільник адміністрації наголосив, що закликає ворогів здаватися в полон разом з технікою.

Ворог несе втрати на південному фронті: що відомо

Фото Генеральний штаб ЗСУ

За офіційними даними Південного командування, намагалися просуватися дві ДРГ, які зазнали втрат на 50% від попередньої кількості. Загальні втрати окупантів на південному фронті складають 73 особи живої сили та сім одиниць техніки, серед яких зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир С1", автомобільна та броньована техніка.

Протягом 24 квітня обстріли населених пунктів з боку російської армії з артилерії тривали. ЗСУ взяли під контроль ще п'ять населених пунктів Миколаївської області біля адміністративної межі з Херсонщиною.

За інформацією Максима Марченка, голови Одеської ОВА, увечері 23 квітня над областю збили ще дві ракети, якими ворог намагався знову атакувати житлові квартали. Після обстрілу в суботу загинуло сім людей, 10 отримали поранення. Аварійно-рятувальні роботи із ліквідації наслідків ракетних ударів в Одесі завершилися.

В Херсонській області окупанти заблокували в’їзд та виїзд в населених пунктах, ведуть оборонні дії на зайнятому рубежі.

Як повідомляв портал "Коментарі", за добу окупанти знову випустили ракети по українських містах — заводах, залізниці та іншій інфраструктурі. В ніч на 25 квітня були ракетні удари у Вінницькій, Полтавській, Львівській та Рівненській областях.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини