Головна Новини Оборона 2022 В ОП пояснили, чи буде Україна укладати з Росією угоду "про дружбу і мир"
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП пояснили, чи буде Україна укладати з Росією угоду "про дружбу і мир"

Подоляк зазначив, що ніхто не укладатиме "договору про мир і дружбу"

29 квітня 2022, 16:30
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський нещодавно заявив про потребу у двосторонній угоді між Україною та Росією, яка пропише процес виходу з війни. Як повідомляють "Коментарі", радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив в інтерв'ю "Радіо Свободі" модель договору.

В ОП пояснили, чи буде Україна укладати з Росією угоду "про дружбу і мир"

Подоляк - фото з відкритих джерел

"Моделі напрацювання різних договорів, безумовно є. Президент вважає, що так: це може бути два документи. Другий документ буде прописувати логіку виходу з війни: припинення вогню на всій території України, відвід військ російських з території України, обмін полоненими… Тобто там мають бути усі пункти, як країни виходять з війни", — заявив радник голови ОП.

Водночас Подоляк зазначив, що "договір про мир і дружбу" з Росією ніхто не буде підписувати.

"Нам треба зафіксувати позиції, які будуть для Росії "червоними лініями", що на територію України жодного разу ця країна більше зайти не зможе", — заявив Подоляк під час інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів. Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та боротися з окупантами.

Також "Коментарі" писали, що у Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються. Досить тривалий час у частково окупований Маріуполь постійно заходили російські війська, вони посилювали там свою присутність. Тепер росіяни вирішили поміняти тактику. Зафіксовано, що Росія виводить деякі частини із Маріуполя.

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП розповіли, як у Москві відреагували на пропозицію щодо Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини