Головна Новини Оборона 2022 Захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

29 квітня 2022, 10:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та боротися з окупантами. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

Захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів

ЗСУ

Українські воїни продовжують знищувати живу силу та техніку армії Росії. Так, за даними Ткачука, за вчорашню добу (28 квітня) захисники Запорізької області знищили:

• дванадцять осіб особового складу противника (ще сім поранено);

• вісім танків;

• три бойові броньовані машини (одну БМП захоплено);

• два безпілотні літальні апарати ("Орлан-10");

• дві одиниці автомобільної техніки.

Також Руслан Ткачук повідомив, що у селі Якимівка (поблизу Мелітополя) патріоти руху опору підірвали залізничний міст, який був однією з основних артерій постачання озброєння та палива для техніки окупантів із Криму до Мелітополя.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у тилу ворога знову пожежа – цього разу спалахнула нафтобаза в окупованому Донецьку. Російські пропагандисти поспішили звинуватити у пожежі на нафтобазі Україну.

Читайте також про те, що українськими захисниками було вражено 15 повітряних цілей , – Генштаб ЗСУ. Російські загарбники зосередилися на утриманні позицій у районі міста Харкова і обстрілюють позиції ЗСУ за окремими напрямками.

Сайт "Коментарі" писав, що погода на 29 квітня в Україні: в яких областях пройдуть дощі. Український синоптик Наталія Діденко розповіла, у яких регіонах України у п'ятницю можуть дощитись.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що чомусь українці з росіянами ніколи не були "братськими народами" . У Центрі протидії дезінформації розвінчали міфи та розповіли, що українці з росіянами не були "братськими народами".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини