Головна Новини Оборона 2022 В ОП назвали єдиний спосіб швидко закінчити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП назвали єдиний спосіб швидко закінчити війну

Затяжна війна може спричинити продовольчу кризу в усьому світі

19 квітня 2022, 15:20
Поділіться публікацією:

Якщо війна росії проти України довго триватиме, це загрожуватиме продовольчою кризою для всього світу. Щоб запобігти цьому, необхідно вже зараз увести ембарго на російську нафту й газ, бо це єдиний спосіб зупинити війну. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк на своїй сторінці у Твіттері.

В ОП назвали єдиний спосіб швидко закінчити війну

Добування нафти - фото з відкритих джерел

"Затяжна війна в Україні може спричинити за собою продовольчу кризу в усьому світі, кажуть провідні аналітики. Єдиний спосіб швидко закінчити війну – озброїти Україну та знекровити Росію запровадженням нафтового та газового ембарго. Хто обирає заплющувати очі на війну, боячись зростання цін, отримає і те, й інше", — заявив Подоляк у Твіттері.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ЄС готується відмовитися від нафти РФ – питання просуватиме Париж. Ембарго на російську нафту на рівні Європейського Союзу перебуває у розробці. Президент Франції Еммануель Макрон ставить вирішення цього питання своїм пріоритетом. Він повністю підтримує цей крок.

Також "Коментарі" писали, що стало відомо, звідки насправді готувався напад на Білорусь. У розпорядженні ГУР МО України опинилися документи, які свідчать про те, що армія РФ готувала вторгнення до Білорусі. За інформацією ГУР МО, після фальсифікацій виборів у Білорусі Збройні сили Росії розробили план вторгнення та придушення народних протестів.

Читайте на порталі "Коментарі": Арестович спрогнозував фінал битви на сході та пояснив тактику окупантів. Битва за Донбас вже триває, ворог намагається наступати та хоче оточити деякі міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини