Головна Новини Оборона 2022 Стало відомо, звідки насправді готувався напад на Білорусь
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, звідки насправді готувався напад на Білорусь

РФ планувала вторгнення та захоплення території Білорусі - ГУР МО

19 квітня 2022, 14:20 comments1569
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У розпорядженні ГУР МО України опинилися документи, які свідчать про те, що армія РФ готувала вторгнення до Білорусі. Про це повідомляє офіційна сторінка Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Стало відомо, звідки насправді готувався напад на Білорусь

Армія РФ

За інформацією ГУР МО, після фальсифікацій виборів у Білорусі Збройні сили Росії розробили план вторгнення та придушення народних протестів.

"Отримані військовою розвідкою України документи свідчать про підготовку 1 танкової армії Росії до вторгнення та захоплення території Білорусі", — повідомляє ГУР МО України.

Наші розвідники заявляють, що окупація Білорусі планувалася під приводом запобігання втягуванню Росії “у Європейському континентальному районі у регіональну чи широкомасштабну війну з країнами – членами НАТО на Заході”.

"Одним із доказів підготовки Росії до військової агресії проти сусідньої держави є "Легенда до плану на перегрупування з'єднань та військових частин 1 танкової армії в район виконання завдання"", — ГУР МО України.

Також ГУР МО опублікувало документи, які опинилися у розпорядженні відомства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що віруючих закликають не йти до храмів у Великодню ніч : яка причина. Військові адміністрації приймають рішення про роботу церков в областях у Великодню ніч. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, щоб перемоги на Іграх непокорених : скільки медалей здобули українці. На Іграх непокорених українці отримують медалі та нагороди. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що починається нова фаза війни в Україні: про переговори вже можна забути або шанс ще є. Позиції на переговорах між Україною та Росією буде визначено після затяжних боїв. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Арестович спрогнозував фінал битви на сході та пояснив тактику окупантів. Битва за Донбас уже продовжується, ворог намагається наступати і хоче оточити деякі міста. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини