Головна Новини Оборона 2022 Арестович повідомив, чому оточити й взяти Київ неможливо
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович повідомив, чому оточити й взяти Київ неможливо

ЗСУ зараз мають перевагу на полі бою

10 березня 2022, 13:04
Поділіться публікацією:

Оточити й захопити Київ неможливо, адже під містом діє велике угруповання ЗСУ. Як повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Укрінформ", таку заяву в телеефірі зробив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Арестович повідомив, чому оточити й взяти Київ неможливо

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

"Можу запевнити жителів Києва, в якому перебуваю я сам і мої родичі: Київ оточити неможливо, взяти його неможливо, за це можна не хвилюватися. Під Києвом діє достатньо велике угрупування наших військ, яке нищить противника. Вчора завдали йому чергового потужного удару, під час якого загинув командир полку, який наступав на Київ з боку Броварів. Вони тут просто фізично не пройдуть. І технічно взяти 6,5-мільойнну агломерацію, якою є Великий Київ, неможливо", — заявив Арестович.

За словами Арестовича, ЗСУ наразі мають переваги на полі бою.

"Ми маємо перевагу на полі бою, ми почали її перебирати на себе. Практично я не можу назвати жодного бойового зіткнення за останні три доби, а може і п'ять діб, де противник мав би успіх на землі, вони постійно зазнають поразки", — зазначив радник голови ОП.

Також Арестович наголосив, що російські окупанти використовують чеченсько-сирійську тактику й вдаються до терору місцевого населення задля психологічного тиску.

Тому, як зазначив Арестович, мешканці міст, у яких є моджливість виїхати, мають скористатися цією можливістю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Великобританія запровадила санкції проти російських олігархів: у списку Абрамович, Деріпаска, Міллер. Загалом у списку опинилися 7 російських олігархів та політиків. 

Також "Коментарі" писали, що міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу та міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провели зустріч перед тристоронньою зустріччю з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини