Головна Новини Оборона 2022 В Донецькій області окупанти обстріляли місто фосфорними бомбами
commentss НОВИНИ Всі новини

В Донецькій області окупанти обстріляли місто фосфорними бомбами

Ворожа армія обстріляла ракетами та бомбами Авдіївку

27 квітня 2022, 15:33
Поділіться публікацією:

Окупанти продовжують наступ в Донецькій області. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

В Донецькій області окупанти обстріляли місто фосфорними бомбами

фото Донецька ОВА

Ворог кидає ракети та фосфорні бомби по Авдіївці. 26 квітня фосфорні бомби прилетіли в районі коксохімічного заводу, а 27 квітня зранку – у центрі міста.

Внаслідок обстрілів у місті сталося декілька пожеж. Після чого окупанти знову обстріляли місто з авіації — боєприпаси влучили в
багатоповерхівку. Наразі є інформація про одного пораненого. Минулої доби окупанти гатили по Центральній міській лікарні, школі, житлових будинках.

За 26 квітня загинуло троє мирних мешканців Донеччини: у Лимані, Нью-Йорку та Травневому, шестеро отримали поранення.
Ситуація напружена на Мар'їнському напрямку. ЗСУ відбивають атаки ворога.

У Маріуполі російські окупанти не зупиняють бомбардування "Азовсталі". На території заводу медики проводять операції пораненим громадянам.

"24 години під обстрілами російської армії. Безперервно. А тут не тільки військові. Більшість – мирні. На металургійному заводі перебуває не менше 2 тисяч цивільних. Жінки, діти та літні люди. Багато поранених. В антисанітарії та жахливих умовах. Без медикаментів. Катастрофічна ситуація з питною водою та їжею. Рятувати потрібно негайно", — йдеться в дописі Маріупольської міської ради.

Як повідомляв портал "Коментарі", українська розвідка говорить, що в Маріуполі окупанти можуть застосувати хімзброю. В Головному управлінні розвідки Міністерства оборони вважають, що ризик застосування проти цивільних та захисників Маріуполя хімічної зброї масового ураження дуже високий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини