Головна Новини Оборона 2022 В "Азові" вважають можливою деблокаду Маріуполя: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Азові" вважають можливою деблокаду Маріуполя: подробиці

Полк "Азов" чекає рішучих дій військово-політичного керівництва щодо деблокади міста

14 квітня 2022, 21:07 comments2743
Поділіться публікацією:

У полку "Азов" повідомили, що деблокувати Маріуполь можливо. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву в коментарі Радіо Свобода зробив заступник командира полку "Азов" з позивним "Калина".

В "Азові" вважають можливою деблокаду Маріуполя: подробиці

Азов - фото з відкритих джерел

Ми маємо надію, ми боремося з оптимізмом та чекаємо рішучих дій нашого військово-політичного керівництва щодо деблокади міста, щодо перемоги у цій війні. Ми вважаємо, що це (деблокада – ред.) можливо. Ніхто з експертів та аналітиків не вважав можливим, щоби та група оборонців Маріуполя, увесь цей гарнізон буде так довго триматися", — зазначив заступник командира полку "Азов".

Також він заявив, що в захисників Маріуполя наразі достатньо духу для того, щоб захищати Маріуполь "скільки потрібно".

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Офісі президента назвали головний прорахунок війни Росії проти України. Росія почала війну проти України, щоб не допустити її вступ до НАТО для "захисту" російських кордонів, але вже до кінця року Швеція та Фінляндія можуть вступити до Альянсу.

Також "Коментарі" писали, що Росія створює в Маріуполі гетто: мешканців змушують одягати білі стрічки для "приманки" снайперів. За словами радника мера міста Маріуполь, також надходить інформація щодо запровадження російськими військовими окремих "пропусків", що дозволяють пересуватися містом. Вихід чи виїзд із міста практично неможливі.

Читайте на порталі "Коментарі": в ЄС назвали два критерії, які матимуть найвагоміше значення для вступу України. Голова представництва ЄС в Україні наголосив, що оцінка рівня демократії й аналіз ринкової економіки надзвичайно важливі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини