Головна Новини Оборона 2022 Українську армію чекають потужні бої не лише на Донбасі - ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Українську армію чекають потужні бої не лише на Донбасі - ОП

В ОП зазначають, що напруженою ситуація наразі є й на харківському напрямку

20 квітня 2022, 16:49
Поділіться публікацією:

На східних територіях України на ЗСУ чекають потужні бої з російськими окупантами. Бойові зіткнення відбуватимуться не тільки на Донбасі, але й у Харкові. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "НВ".

Українську армію чекають потужні бої не лише на Донбасі - ОП

Подоляк - фото з відкритих джерел

Подоляк зазначив, що Донбас став ключовим напрямом наступу рф. Однак важкі бої відбудуться й на харківському напрямку. 

"Мені взагалі дуже цікаво на них дивитися: це люди, які брешуть, придумують, у них вже друга фаза. До цього вони говорили, що візьмуть Україну через три, а максимум — через п'ять днів. Але, на жаль, у нас будуть ще дуже потужні бойові зіткнення на сході країни, не тільки на Донбасі, але і в Харкові, і на харківському напрямку", — заявив радник голови Офісу президента.

Як повідомляли раніше "Коментарі", нардепам рекомендують ухвалити в цілому закон про заборону проросійських партій. Комітет з питань правової політики направив рекомендації народним обранцям ухвалити в цілому закон про заборону політичних партій. Комітет пропонує парламентарям доповнити статтю 60 регламенту Верховної Ради новою частиною.

Також "Коментарі" писали, що стало відомо навіщо окупантам псевдореферендуми у Херсонській та Запорізькій областях. Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що окупанти планують провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей.

Читайте на порталі "Коментарі": українська розвідка ГУР МО повідомляє про агресивні дії росії щодо окупаційної влади в псевдореспубліці "ЛНР", яка не виправдала сподівань Кремля та пошуки цапів-відбувайлів за поразки на фронті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини