Головна Новини Оборона 2022 Український десантник власноруч збив два російські винищувачі Су-34 (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український десантник власноруч збив два російські винищувачі Су-34 (ВІДЕО)

Український віськовий збив російські літаки

1 квітня 2022, 12:07
Поділіться публікацією:

Український десантник збив літак на висоті 2 тисячі метрів. В одному з районів виконання завдань український військовий 81 окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України знищив російські винищувачі Су-34. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України у Фейсбуці.

Український десантник власноруч збив два російські винищувачі Су-34 (ВІДЕО)

Український десантник збив два російські Су-34 - скріншот з відео

Український десантник зміг знищити нові російські бомбардувальники власноруч завдяки пострілам із системи ПЗРК.

Український військовий поцілив у ворожий літак на висоті 2 кілометрів, у результаті чого повітряне судно вибухнуло в повітрі. 

"Виявивши повітряну ціль на висоті близько двох тисяч метрів, я здійснив бойовий пуск, в результаті якого літак вибухнув у повітрі. Через день, наше "полювання" також було вдалим, іншу "Сушку" спіткала така ж сама участь", — повідомив десантник.

Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України також опублікувало віео пострілу українського десантника із системи ПЗРК, після чого було збито Су-34.

Як повідомляли раніше "Коментарі", захисники Запорізької області знищили десятки одиниць техніки та живої сили окупантів. Захисники Запорізької області продовжують героїчно боротися з ворогом та знищувати його техніку та живу силу.

Також "Коментарі" писали, що станом на 1 квітня, Збройні сили України продовжують звільняти від окупантів українські населені пункти.

Читайте на порталі "Коментарі": Арестович розповів, до чого готується командування та політичне керівництво країни. Радник глави Офісу президента Олексій Арестович висловив свою думку щодо чуток про нібито задуману Росією "перемогу" над Україною 9 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини