Головна Новини Оборона 2022 Захисники Запорізької області знищили десятки одиниць техніки та живої сили окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Запорізької області знищили десятки одиниць техніки та живої сили окупантів

Запорізькі воїни продовжують відбивати атаки супротивника

1 квітня 2022, 10:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Запорізької області продовжують героїчно боротися з ворогом та знищувати його техніку та живу силу. Про це повідомляється на офіційному сайті Запорізької обласної військової адміністрації.

Захисники Запорізької області знищили десятки одиниць техніки та живої сили окупантів

ЗСУ

У ЗОВА повідомляють, що ситуація в Запорізькій області залишається напруженою, проте контрольованою. Окупанти продовжують спроби просування у напрямку таких населених пунктів: Гуляйполе, Запоріжжя, Кам'янське. Успіху не мають.

За офіційними даними, станом на вчорашній вечір (31 березня) та сьогоднішній ранок (1 квітня) захисники Запорізької області знищили:

• 32 окупанти та ще 38 – поранили;

• два бронетранспортери;

• два танки;

• 7 автомобілів;

• 2 реактивні системи залпового вогню "Град".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Арестович розповів , до чого готується командування та політичне керівництво країни. У Москві дуже хочуть здобути перемогу над Україною до 9 травня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що 21-річна модель Prada та Lacoste служить на передовій. Лев Улесов став медиком. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що російські окупанти захопили гуманітарну допомогу , яку привезли до Мелітополя: подробиці. Наразі тривають переговори, щоб загарбники повернули автобуси. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Пентагоні назвали чотири напрямки , де російські окупанти продовжуватимуть завдавати авіаударів. Американський чиновник заявив, що Київ досі перебуває у небезпеці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини