Головна Новини Оборона 2022 Українські воїни звільнили ще один населений пункт та взяли в полон кілька окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни звільнили ще один населений пункт та взяли в полон кілька окупантів (ФОТО)

ЗСУ продовжують відтісняти окупантів з української землі

27 квітня 2022, 18:54
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують героїчно захищати нашу країну від окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни звільнили ще один населений пункт та взяли в полон кілька окупантів (ФОТО)

ЗСУ

Як повідомляє Командування СВ ЗСУ, бійці 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців продовжують відтісняти окупантів із української землі у своїй зоні відповідальності.

Ще одне звільнене від загарбників село. Окрім повернення територій поповнили і кількість обмінного фонду, — 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Польща заявила про повну незалежність від російського газу. Сьогодні 78% газу в Польщі – постачання з півночі, півдня, заходу та вітчизняне виробництво. Матеуш Моравецький заявив, що завершилася ера залежності Польщі від Росії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що перемога в Україні вже є на стратегічному рівні : які її основні фактори. Підтримка Заходу, антивоєнна коаліція, фінансування та передача озброєння Україні – це вже половина шляху до військового успіху на полі бою. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що окупанти продовжують знищувати Маріуполь : "Азовсталь" витримує близько 35 авіаударів на добу (ВІДЕО). Захисники Маріуполя витягують із-під завалів поранених. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що Путін знову знайшов виправдання війни в Україні. Президент РФ також нагадав, що цілі "спецоперації" в Україні слід виконати. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини