Головна Новини Оборона 2022 Українські воїни знищили два російські танки в Луганській області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни знищили два російські танки в Луганській області (ВІДЕО)

Бійці 57 окремої мотопіхотної бригади показали результати своєї бойової роботи у Луганській області

26 травня 2022, 14:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню техніку та живу силу. Про це повідомляється на офіційній сторінці 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни знищили два російські танки в Луганській області (ВІДЕО)

ЗСУ

Захисники України вкотре продемонстрували свою майстерність та показали результати своєї бойової роботи. Так, учора (25 травня) бійці 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка знищили два російські танки в Луганській області.

На опублікованому відео знято розбиту і догораючу техніку окупантів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Пєсков розповів , які вимоги Москва ставить Києву щодо окупованих територій. Прес-секретар Путіна дав зрозуміти, що Росія не збирається йти з окупованих територій. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що вторгненням Путін перекреслив усе: з скільки українців негативно ставляться до Росії . До повномасштабного вторгнення до РФ добре належали 34% населення України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що   на Заході знову хочуть утихомирити Путіна : чому звучать такі заяви – чи правильно реагує Україна. Офіційний Київ уже дав зрозуміти, що миру з Росією за рахунок територіальних поступок не буде.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що українська авіація вразила ворожу ротно-тактичну групу : знищено живу силу і техніку. Крім того, в небі над Україною було збито п'ятьох безпілотників оперативно-тактичного рівня "Орлан-10".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини