Головна Новини Оборона 2022 Українські військові звільнили від окупантів два населені пункти у Чернігівській області (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові звільнили від окупантів два населені пункти у Чернігівській області (ФОТО)

Наші воїни продовжують стояти на захисті України.

31 березня 2022, 17:18 comments2798
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Чернігівщини звільнили кілька населених пунктів від окупантів. Про це повідомляє Оперативне командування "Північ" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські військові звільнили від окупантів два населені пункти у Чернігівській області (ФОТО)

ЗСУ

Наразі звільнені села очищають від російських мінно-вибухових пристроїв.

"Двоє населених пунктів Чернігівської області — Слобода та Лукашівка — звільнені підрозділами оперативного командування "Північ". Наразі тривають заходи щодо очищення місцевості від мінно-вибухових "подарунків", залишених росіянами та допомоги місцевим жителям, які були в окупації", — повідомляють у ОК "Північ".

Також було опубліковано фотографії з місця подій.

Українські військові звільнили від окупантів два населені пункти у Чернігівській області (ФОТО) - фото 2

Українські військові звільнили від окупантів два населені пункти у Чернігівській області (ФОТО) - фото 3

Фото: Оперативне командування "Північ".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що президент закликав Європу об'єднатися, заради допомоги Україні та щоб відстояти головні європейські принципи. Зеленський розповів, у чому є загроза для ЄС, якщо Україна програє Маріуполь. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що важливі питання роботи банківської сфери наразі об'єднані на сайті Фінансова оборона України. "Фінансова оборона України": НБУ запустив сайт із відповідями на найпоширеніші питання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що українські воїни знищили техніку та живу силу окупантів у Запорізькій області. Наші воїни продовжують стояти на захисті України.

Портал "Коментарі" повідомляв, що і відомий український боксер Олександр Усік вирішив боксувати з Джошуа: що відомо. Читайте про це докладніше на нашому сайті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини