Головна Новини Оборона 2022 Українські військові у небі над Житомиром знищили ворожу ракету
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові у небі над Житомиром знищили ворожу ракету

Також над Радомишлем на незначній висоті пролетів надзвуковий літак

9 березня 2022, 15:24 comments2051
Поділіться публікацією:

Над містом Радомишль, що в Житомирській області, українським військам вдалося знищити ракету російських окупантів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Радомишльської міської ради у Фейсбуці. 

Українські військові у небі над Житомиром знищили ворожу ракету

Ракета - фото з відкритих джерел

"За попередньою інформацією, було знешкоджено крилату ракету винищувачем ЗСУ. Уламки ракети були розкидані містом", – йдеться у повідомленні Радомишльської міської ради.

Крім того, міська рада повідомляє, що близько п’ятої ранку над Радомишлем на незначній висоті пролетів надзвукови літак, через який у багатьох будинках розбилися вікна.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у ніч на 9 березня російські військові завдали чергового авіаудару по Житомирській області. Від вибухів постраждало кілька житлових будинків у м. Малин, а також гуртожиток та завод "Ізоват" у Житомирі. Відомо, що внаслідок авіаударів у Житомирській області загинуло 9 осіб: 4 військовослужбовці та 5 цивільних, серед них 2 немовлят та 1 неповнолітня дитина.

Також "Коментарі" писали, що радник голови Офісу президента України Олексій Арестович повідомив три головні причини, чому Росія так швидко ініціювала переговори з Україною щодо війни. Також Арестович зазначив, що вимоги Росії поступово знижуються. Арестович в ефірі наголосив, що переговори з Україною ініціювала саме російська сторона на другий день вторгнення в Україну. За інформацією радника голови ОП, у світовій історії немає аналогів такій швидкості.

Читайте на порталі "Коментарі": міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба за сприяння турецького колеги вирушає на зустріч з російським міністром Сергієм Лавровим. Про свої очікування та деталі стосовно переговорів дипломат розповів під час прямого ефіру у Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини