Головна Новини Оборона 2022 Чому Росія пішла на переговори з Україною вже на другий день війни: Арестович назвав основні причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Росія пішла на переговори з Україною вже на другий день війни: Арестович назвав основні причини

Вже відбулися три раунди переговорів Україна – РФ

8 березня 2022, 12:42 comments2064
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович повідомив три головні причини, чому Росія так швидко ініціювала переговори з Україною щодо війни. Також Арестович зазначив, що вимоги Росії поступово знижуються. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на виступ Арестовича в ефірі "Україна 24".

Чому Росія пішла на переговори з Україною вже на другий день війни: Арестович назвав основні причини

Стіл переговорів української та російської делегацій - фото з відкритих джерел

Арестович в ефірі наголосив, що переговори з Україною ініціювала саме російська сторона на другий день вторгнення в Україну. За інформацією радника голови ОП, у світовій історії немає аналогів такій швидкості. Арестович повідомив можливі причини таких швидких дій з боку Росії:

Все пішло не так, як очікували.

У РФ відразу зрозуміли, що реакція Заходу — не та, на яку розраховували, і треба зображувати із себе людей, які готові до припинення війни.

Переговори запропонували для імітації процесу.

"Тому що "калібри" людей, які приїхали туди, показують несерйозність ставлення до переговорного процесу з боку РФ. У нас склад делегації: голова парламентської більшості, міністр оборони, радник голови Офісу президента. А у них — щось таке "мединський"", — заявив Арестович.

За словами радника голови ОП, вимоги Росія знижує від раунду до раунду переговорів.

"Вперше, коли вони запропонували переговори — це було на другий день війни, і ми тут чекали десант на Печерську, президентові пропонували евакуюватися, а він відмовився — Росія запропонувала переговори за умови безумовної капітуляції України. Президент тоді посміявся, бо це було дуже смішно. Це був другий день війни", — повідомив Арестович.

Як повідомляли раніше "Коментарі", декілька держав проти того, щоб надати цього тижня Україні статус країни-кандидата на вступ до ЄС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тернополь ждет Россию, освбоди нас

8 березня 2022, 12:59

переговорщики укропии сдали укропию, договорилис, что скоро львов будет снесен с лица земли, а за это пощадят куев


Новини