Головна Новини Оборона 2022 Українські танкісти знищили танк окупантів на відстані понад сім кілометрів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські танкісти знищили танк окупантів на відстані понад сім кілометрів (ВІДЕО)

Вогонь по супротивнику вівся із закритих позицій

26 травня 2022, 17:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські танкісти продовжують демонструвати свою майстерність та знищувати супротивника. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

Українські танкісти знищили танк окупантів на відстані понад сім кілометрів (ВІДЕО)

ЗСУ

Як повідомляє СтратКом ЗСУ, наші воїни-танкісти майстерним пострілом знищили танк окупантів. Відео, на якому знято бойову роботу українських військових було опубліковано в Telegram.

" Відео та кадри знищення ворожого танка нашим танком стріляниною із закритих позицій на відстані понад 7 км.", — підписала свою посаду прес-служба СтратКому ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Залужний негайно звернувся до західних союзників. Валерій Залужний закликав Захід надати Україні зброю дальньої дії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що історія , як тяжко поранений боєць 4 дні пролежав один у лісопосадці і вижив: що його врятувало. Боєць наклав турнікет та зупинив кров, але від поранення ослаб і самостійно вийти до своїх позицій не зміг. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що намагалися обійти позиції ЗСУ : на півдні України окупантів знищили за підтримки вертольотів. За ніч ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ у взаємодії з авіацією та ВМС виконали понад 50 вогневих завдань.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Китаї заявили, що активізували зусилля , щоб посадити за стіл переговорів Україну та РФ. Існує тенденція затяжної війни в Україні. Тому Китай закликає до просування мирних переговорів, зусилля у цьому напрямі вже активізувалися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/AFUStratCom
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини