Головна Новини Оборона 2022 Українські ССО захопили цінний трофей: як він виглядає (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські ССО захопили цінний трофей: як він виглядає (ФОТО)

Наші воїни ще трохи демілітаризували окупантів

4 квітня 2022, 17:28
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські бійці сил спеціальних операцій захопили ворожу техніку, яка була важливою ланкою в роботі комплексу С-300 ПМУ. Про це повідомляється на офіційній сторінці Повітряного командування "Схід" у соціальній мережі Facebook.

Українські ССО захопили цінний трофей: як він виглядає (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, наші воїни змогли "затрофеїти" ворожу станцію радіолокації 30Н6Е.

"Вона є найважливішою складовою мобільного зенітного ракетного комплексу С-300ПМУ. Може одночасно проводити супровід до 100 цілей, а також наведення та пуск 12 зенітних керованих ракет за шістьма цілями з розпізнаванням "свій-чужий", — повідомляє Повітряне командування "Схід".

Українські ССО захопили цінний трофей: як він виглядає (ФОТО) - фото 2

Фото: ВК "Схід".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Сергій Притула про волонтерський штаб: на першому тижні все, що ми мали, лунало на всі боки. Керівник волонтерського штабу зізнається – у перші дні війни було дуже багато запитів – волонтери роздавали все, що було. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Читайте також про те, що побажання країни-агресора щодо зборів Ради безпеки ООН просто проігнорували. Нардеп: у рашистів не вдасться оббрехати Бучу та загиблих – вони в істериці.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що лідер Франції навіть став героєм мемів через свої регулярні телефонні дзвінки з главою Кремля. Моравецький згадав про Гітлера і присоромив Макрона за постійні дзвінки Путіну.

Також "Коментарі" інформували про те, що окупанти поширюють новий фейк , спрямований на дискредитацію Збройних Сил України. Українців попередили про нові провокації з боку Росії, що відомо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини