Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники знищили ще два літальні апарати окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники знищили ще два літальні апарати окупантів (ФОТО)

Російські БПЛА були уражені за допомогою ЗРК "Stinger" та "Starstreak"

20 квітня 2022, 19:16
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Збройні сили України продовжують героїчно захищати державу від агресора та знищувати її техніку та живу силу. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники знищили ще два літальні апарати окупантів (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, вчора (19 квітня) воїнам-десантникам вдалося збити два безпілотні літальні апарати противника. Ними виявилися БПЛА — "Горизонт Ейр S-100" та "Орлан-10".

Повідомляється, що ворожі повітряні цілі були уражені за допомогою ЗРК Stinger і Starstreak.

"Військовослужбовці зенітних ракетних підрозділів Десантно-штурмових військ продовжують віртуозно збивати досить дорогі засоби повітряної розвідки супротивника. Зокрема, ціна російського БПЛА "Горизонт Ейр S-100 стартує від одного мільйона євро", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що евакуація з Маріуполя не відбулася — окупанти обстріляли зону "Азовсталі". Окупанти не дотримувалися режиму тиші, тому евакуацію з Маріуполя не було проведено. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті. 

Читайте також про те, що "Втікачі" депутати: скільки нардепів зараз незаконно перебуває за кордоном. На сьогоднішній день у парламенті не більше трьох "втікачів".

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Маріуполі загинула 91-річна пенсіонерка, яка пережила німецьку окупацію. У 10 років Ванда Об'єдкова ховалася від німців у підвалі у Маріуполі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Медведєв назвав сенс війни проти України — "запобігти нападу на росію". За словами Медведєва, росія напала на Україну, щоб "запобігти" атакі на себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини