Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники знищили інженерний підрозділ окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники знищили інженерний підрозділ окупантів (ФОТО)

ЗСУ знищили окупантів разом із їхньою технікою

31 травня 2022, 15:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати солдатів та техніку супротивника. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники знищили інженерний підрозділ окупантів (ФОТО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

В одному з районів виконання завдань розвідники Десантно-штурмових військ ЗСУ знищили окупантів разом із їхньою технікою.

"Воїнами-розвідниками ДШВ ЗСУ успішно знищено в інженерному підрозділі російських окупантів. Продовжуємо й надалі виконувати бойові завдання та знищувати ворогів України", — Командування ДШВ ЗСУ.

Також десантники опублікували знімки з місця подій. Фото:18

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Лукашенко теж зважився на спецоперацію в Україні: диктатор розкрив деталі. Олександр Лукашенко похвалився, що його фахівці без жодного пострілу провели "спецоперацію" в Україні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Україні відзначатимуть нове державне свято. У липні відзначать День Української Державності. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Путін встановив дві дати щодо окупації Луганської та Донецької областей. Росія нібито має намір окупувати весь Донбас до 1 липня. Спершу планують захоплення Луганської області. Читайте про це у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Мережі з'явилося відео , як українські вертольоти проривалися до блокадного Маріуполя. Під час однієї з місій для посилення гарнізону було переправлено 72 бійці полку "Азов". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини