Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники одним влучним пострілом знищили танк окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники одним влучним пострілом знищили танк окупантів (ВІДЕО)

Десантники "демілітаризували" російський танк

25 березня 2022, 11:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські десантники одним влучним пострілом знищили танк окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські десантники показали, як знищують окупантів разом із їхньою бронетехнікою. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Протитанкісти Десантно-штурмових військ України одним влучним пострілом перетворили бронетехніку окупантів на купу брухту.

"Рубрика еТАНЧИК. Цього разу російська бронемашина потрапила до прицілу протитанкістів ДШВ ЗС України в Донецькій області. Разом переможемо! Завжди перші!", — пишуть у Генштабі Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що під Києвом знищено опорний пункт росіян: багато спаленої техніки, десятки вбитих. Збройні сили звільнили Лук'янівку під Києвом, знищили опорний пункт росіян, убили 40 загарбників, шукають інших. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ЗСУ повністю звільнили від окупантів село на Київщині: подробиці. Дмитро Лінько розповів, що ЗСУ знищили 2 танки та 9 російських БПМ. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Шольц відмовився платити за газ рублями: як світ не ведеться на шантаж Путіна. Олаф Шольц нагадав, що контрактами передбачено долари чи євро. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про чергове фіаско: російський вертоліт розгромив власні позиції на Харківщині. Російські окупанти на Харківщині зазнали чергового фіаско. Російський гелікоптер обстріляв позиції російських окупантів поблизу Малої Рогані, що в Харківській області. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

25 березня 2022, 15:39

То есть - мы оккупанты?! Вы нацисты, которых в 21 веке быть не должно! Да если бы не мы, вы бы напали не только на мою родную Россию, но и на Беларусь, Польшу, Молдавию (там мои родственники, блядь!!!), Чехию и ещё на кого-нибудь! Вы что, хотите третьей мировой войны и четвёртого рейха?!! ВЫ ХОТИТЕ ГИБЕЛИ ДЕСЯТКОВ МИЛЛИОНОВ НЕВИННЫХ ЖИТЕЛЕЙ РОССИИ И ЕС?! НАЦИСТОВ -- НА КОЛ!!!


Новини