Головна Новини Оборона 2022 Українські артилеристи знищили бронетехніку окупантів на Запорізькому напрямку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські артилеристи знищили бронетехніку окупантів на Запорізькому напрямку (ВІДЕО)

ВСУ дають гідну відсіч окупантам

27 квітня 2022, 10:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують знищувати бронетехніку та живу силу окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські артилеристи знищили бронетехніку окупантів на Запорізькому напрямку (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, українські захисники за допомогою артилерії завдали удару по російській техніці в Запорізькій області.

"Підрозділи Територіальної оборони ЗС України завдали втрат російським окупантам на Запорізькому напрямку", — пише Генштаб ЗСУ.

У Генеральному штабі також опублікували відео із місця подій.

"Результат роботи нашої артилерії", — наголошують військові.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у парламенті спрогнозували нову фазу бойових дій уже у червні-липні. Окупанти налаштовані рішуче та хочуть взяти під контроль не лише схід, а й південь України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ми перейшли в нову фазу — Дмірій Кулеба . Міністр МЗС розповів про успіхи на дипломатичному фронті. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, щоб виніс і допомогу під час війни : як підприємці об'єдналися заради перемоги України. "Коментарі" вирішили дізнатися, як представники бізнесу допомагають українцям у надскладний час. У матеріалі порталу — про потужну допомогу ЗСУ, біженцям та цивільним, які опинилися у тяжкому гуманітарному становищі. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що наскільки може затягтися позиційна війна з окупантами. Арестович розповів про терміни війни з російськими військами. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини