Головна Новини Оборона 2022 Українські артилеристи показали, як знищують техніку окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські артилеристи показали, як знищують техніку окупантів (ВІДЕО)

Українські воїни ювелірно знищують техніку супротивника та його живу силу

20 квітня 2022, 12:26
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис









Українські артилеристи показали, як знищують техніку окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Артилеристи Збройних сил України продемонстрували свою майстерність у знищенні противника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Окремої мотопіхотної Маріупольської бригади у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни опублікували відео , на якому знято їхню роботу. Артилеристи ювелірно знищують техніку супротивника та його живу силу.

"Наша артилерія розчищає поля від ворожої техніки щодня. Ніхто не залишається непоміченим", — повідомляє Окрема мотопіхотна Маріупольська бригада.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Україні знищили чотири роти російських десантників – ЗСУ. Збройні сили України знищили російських військових парашутно-десантного полку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що США офіційно надали українцям статус тимчасового захисту : які умови. Temporary Protected Status можуть отримати 60 тисяч українців, які вже перебувають у США. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" писав про те, коли краще садити картоплю , щоб вона порадувала багатим урожаєм. Експерти назвали найсприятливіші та несприятливі дні у квітні та травні 2022 року для посадки картоплі. Якщо посадити овоч занадто рано, він замерзне вночі через мінусову температуру. А ось пізно посаджена картопля довго зрітиме і може не пережити осінні холоди. Докладно про це ви можете прочитати у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, хто такий "хохол" та "кацап": значення та походження слів. Культурно-освітня платформа Inverium розповіла про походження та значення слів "хохол" та "кацап". Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини