Головна Новини Оборона 2022 Україна має широку агентурну мережу в Кремлі - голова української розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна має широку агентурну мережу в Кремлі - голова української розвідки

Українська розвідка повідомила про наявність агентів у Росії

28 березня 2022, 21:22 comments2322
Поділіться публікацією:

Українська розвідка, зокремай агенти в Кремлі, передає чимало інформації про плани Росії. Зокрема завдяки унікальній інформації Україна змогла реалізувати операцію й потопити десантний корабель "Саратов" у Бердянську. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова української розвідки Кирило Буданов під час інтерв'ю виданню Coffee or Die.

Україна має широку агентурну мережу в Кремлі - голова української розвідки

Москва, Росія - АР

"Завдяки своїм розвідувальним можливостям, Україна влучила у потрібний момент, щоб завдати максимальної шкоди. Ракета вдарила в той самий момент, коли до корабля підійшли бензовози та вантажівки з боєприпасами", – заявив Буданов.

Як повідомив Буданов, українські розвідники проникли в сектори військового, політичного та фінансового керівництва в РФ і "використовувати отриману інформацію з великою користю".

"Наявність агентів у керівництві Росії, у т. ч. в адміністрації Путіна, є надзвичайно корисною для України. Агентурна розвідка була посилена швидко зростаючими можливостями кіберрозвідки України, які дають глибоке розуміння військових планів Росії", – повідомив Буданов.

Буданов також наголосив на важливості розвідувальної допомоги від союзників. Американські розвідники нещодавно свідчили перед Конгресом США й зазначили, що обмін розвідданими з Україною "революційні".

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія підготувала новий план на наступні 60 днів: голова української розвідки повідомив подробиці.

Також "Коментарі" писали, що у Росії суттєво зменшується арсенал ракетного озброєння​ – Генштаб ЗСУ. Підприємства Росії в оборонно-промисловому комплексі, що займаються виробництвом ракет, тепер будуть працювати цілодобово. Це свідчить про те, що в окупантів суттєво зменшилася кількість ракетного озброєння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

роман

28 березня 2022, 21:19

це щось нове в укррозвідці11 нІКОЛИ НІЧОГО ПОДІБНОГО НЕ ЧИТАВ.рОЗВІДНИКИ ЗАВЖДИ МОВЧАТЬ.ТОДІ ЧОГО ТАК БАГАТО НЕСПОДІВАНОК І ВІДСУТНІСТЬ ДІЙ НА ВИПЕРЕДЖЕННЯ. дИВНО , ДУЖЕ ДИВНО.

ураган

28 березня 2022, 21:18

ну и зачем об этом говорить? Лучше бы посмотрели сколько агентов России у нас в правящих структурах.Судя по событиям их не мало и они не просто рядовые.

Проня

28 березня 2022, 20:43

Вальдемар, Вы считаете буданова профессионалом?

Yriy

28 березня 2022, 20:39

Не дальновидно и глупо говорить об этом... Зачем привлекать внимание кремля к своим агентам?

лорис

28 березня 2022, 20:37

Це що, новий вагнергейт у виконанні буданова ? Який же дурень розкриває такі таємниці ? чи то не дурень, а ЗРАДНИК ? Був тільки єрмак, а тепер ще й буданов ?

игорь

28 березня 2022, 20:36

где ваша разведка была когда на нас напали,не смешите и не позортесь

Вальдемар

28 березня 2022, 20:35

И зачем об этом писать? Спецслужбы свою работу обычно делают молча и она от этого лучше получается. Важен результат, а не доклады об успехах. Не профессионально как то.......

шщ78

28 березня 2022, 20:32

ролд

Dreamka

28 березня 2022, 20:28

Правда, вы совсем рехнулись мозгами думайте что пишете, а не жопой.


Новини